Matlådor

Nu erbjuder vi på Skafferi Mazarin kylda matlådor!

Matlådor

I vårt kök lagar vi all mat från grunden med de finaste råvarorna. Matlådorna är förpackade så att de håller i 7-10 dagar i kylen, och de flesta rätterna fungerar även bra att lägga i frysen. Lådorna väger ca. 400-450 g beroende på ingredienser.

Kylda matlådor (förbeställning)
79:-/st
Kylda matlådor (på plats)
89:-/st
Frysta matlådor (när det finns)
60:-/st

Sista beställningsdag är torsdag veckan innan för avhämtning söndagen innan veckans start. Avhämtning sker på Stockholmsvägen 15 i Gamla Bålsta.

Vi erbjuder utkörning på måndagar inom Bålsta tätort, kostnadsfritt vid beställning av 5 eller mer kylda och/eller frysta matlådor.


Veckans matkasse

Från 65:-/portion

Vår veckokasse består av 3 eller 4 olika maträtter. Vi tillagar det som tar lite längre tid att göra och du kompletterar själv med det som du tycker passar till maträtten (t.ex. ris, potatis, pasta, bulgur m.m.) Varje maträtt består av en låda innehållande 2 portioner.

Matkasse för 2 personer (4 rätter)
65:-/portion = 520:-
Matkasse för 2 personer (3 rätter)
69:-/portion = 414:-

Meny vecka 17 (hämtas måndag 21/4)

Förbeställ senast ONSDAG 16/4 kl. 23:59 för avhämtning måndag 21/4.

Matlådor förbeställning
  • Fläskkarré med gräddsås och kokt potatis
  • Köttbullar i tomatsås med spaghetti
  • Kyckling i curry/mango chutneysås med ris
  • Laxpudding
  • Pasta med svamp, lök, spenat och parmesan
Matkasse för 2 personer (4 rätter)
520:-
  • Fläskkarré med gräddsås
  • Köttbullar i tomatsås
  • Kyckling i curry/mango chutneysås
  • Laxpudding
Matkasse för 2 personer (3 rätter)
414:-
  • Fläskkarré med gräddsås
  • Köttbullar i tomatsås
  • Kyckling i curry/mango chutneysås

Kommande veckor

Vecka 11
  • Biffstroganoff med ris
  • Köttbullar med västerbottenost, löksky och potatismos
  • Kycklingcurry med ris (kokosmjölk)
  • Krämig laxpasta
  • Kålpudding med gräddsås
Vecka 12
  • Helstekt fläskkarré med äppelsås och potatisklyftor
  • Chili con carne med ris
  • Provencalsk kycklinggryta (potatis)
  • Fiskgratäng med citron & dillsås
  • Tortellini med ricotta och spenat i tomatsås
Vecka 13
  • Dillkött med kokt potatis
  • Korvstroganoff med ris
  • Kycklingfilé med apelsinsås och risotto
  • Krämig fiskgryta
  • Vegetarisk mousakka
Vecka 14
  • Rimmad oxbringa med pepparrotssås och kokt potatis
  • Köttbullar med lingongräddsås och potatismos
  • Kycklingbolognese med spaghetti
  • Lax och räkburgare med avokadosås (kall) och potatisklyftor
  • Vegetarisk pyttipanna med stekt ägg
Vecka 15
  • Viltskavsgryta med potatispuré och rårörda lingon
  • Kyckling i champinjon-dragonsås med ris
  • Fetaost- och dillfyllda färsbiffar med rosmarinsås och rostad potatis
  • Lasagne med fisk och spenat
  • Gryta med rotfrukter och oumph
Vecka 16
  • Högrevsgryta med ris
  • Krämig köttfärssås med tagliatelle
  • Citron- och yoghurtmarinerad kyckling med Raita (tomat, gurka, mango, yoghurt) serveras med cous cous
  • Spättarullader med gräslökssås och kokt potatis
  • Oumphstroganoff med potatishalvor
Vecka 17
  • Fläskkarré med gräddsås och kokt potatis
  • Köttbullar i tomatsås med spaghetti
  • Kyckling i curry/mango chutneysås med ris
  • Laxpudding
  • Pasta med svamp, lök, spenat och parmesan
Vecka 18
  • Fläskfilé med rödvinssås och potatisgratäng
  • Kycklingstroganoff med ris
  • Kalvfärsbiffar med grönpepparsås och ugnsbakade potatishalvor
  • Pasta “Kalkonara”
  • Lasagnette med grönsaker och mozzarella

Med reservation för ändringar.