Matlådor
Matlådor
I vårt kök lagar vi all mat från grunden med de finaste råvarorna. Matlådorna är förpackade så att de håller i 7-10 dagar i kylen, och de flesta rätterna fungerar även bra att lägga i frysen. Lådorna väger ca. 400-450 g beroende på ingredienser.
Sista beställningsdag är torsdag veckan innan för avhämtning söndagen innan veckans start. Avhämtning sker på Stockholmsvägen 15 i Gamla Bålsta.
Vi erbjuder utkörning på måndagar inom Bålsta tätort, kostnadsfritt vid beställning av 5 eller mer kylda och/eller frysta matlådor.
Veckans matkasse
Från 65:-/portion
Vår veckokasse består av 3 eller 4 olika maträtter. Vi tillagar det som tar lite längre tid att göra och du kompletterar själv med det som du tycker passar till maträtten (t.ex. ris, potatis, pasta, bulgur m.m.) Varje maträtt består av en låda innehållande 2 portioner.
Meny vecka 17 (hämtas måndag 21/4)
Förbeställ senast ONSDAG 16/4 kl. 23:59 för avhämtning måndag 21/4.
- Fläskkarré med gräddsås och kokt potatis
- Köttbullar i tomatsås med spaghetti
- Kyckling i curry/mango chutneysås med ris
- Laxpudding
- Pasta med svamp, lök, spenat och parmesan
- Fläskkarré med gräddsås
- Köttbullar i tomatsås
- Kyckling i curry/mango chutneysås
- Laxpudding
- Fläskkarré med gräddsås
- Köttbullar i tomatsås
- Kyckling i curry/mango chutneysås
Kommande veckor
- Biffstroganoff med ris
- Köttbullar med västerbottenost, löksky och potatismos
- Kycklingcurry med ris (kokosmjölk)
- Krämig laxpasta
- Kålpudding med gräddsås
- Helstekt fläskkarré med äppelsås och potatisklyftor
- Chili con carne med ris
- Provencalsk kycklinggryta (potatis)
- Fiskgratäng med citron & dillsås
- Tortellini med ricotta och spenat i tomatsås
- Dillkött med kokt potatis
- Korvstroganoff med ris
- Kycklingfilé med apelsinsås och risotto
- Krämig fiskgryta
- Vegetarisk mousakka
- Rimmad oxbringa med pepparrotssås och kokt potatis
- Köttbullar med lingongräddsås och potatismos
- Kycklingbolognese med spaghetti
- Lax och räkburgare med avokadosås (kall) och potatisklyftor
- Vegetarisk pyttipanna med stekt ägg
- Viltskavsgryta med potatispuré och rårörda lingon
- Kyckling i champinjon-dragonsås med ris
- Fetaost- och dillfyllda färsbiffar med rosmarinsås och rostad potatis
- Lasagne med fisk och spenat
- Gryta med rotfrukter och oumph
- Högrevsgryta med ris
- Krämig köttfärssås med tagliatelle
- Citron- och yoghurtmarinerad kyckling med Raita (tomat, gurka, mango, yoghurt) serveras med cous cous
- Spättarullader med gräslökssås och kokt potatis
- Oumphstroganoff med potatishalvor
- Fläskkarré med gräddsås och kokt potatis
- Köttbullar i tomatsås med spaghetti
- Kyckling i curry/mango chutneysås med ris
- Laxpudding
- Pasta med svamp, lök, spenat och parmesan
- Fläskfilé med rödvinssås och potatisgratäng
- Kycklingstroganoff med ris
- Kalvfärsbiffar med grönpepparsås och ugnsbakade potatishalvor
- Pasta “Kalkonara”
- Lasagnette med grönsaker och mozzarella
Med reservation för ändringar.