Matlådor

Nu erbjuder vi på Skafferi Mazarin kylda matlådor!

Matlådor

I vårt kök lagar vi all mat från grunden med de finaste råvarorna. Matlådorna är förpackade så att de håller i 7-10 dagar i kylen, och de flesta rätterna fungerar även bra att lägga i frysen. Lådorna väger ca. 400-450 g beroende på ingredienser.

Kylda matlådor (förbeställning)
79:-/st
Kylda matlådor (på plats)
89:-/st
Frysta matlådor (när det finns)
60:-/st

Sista beställningsdag är torsdag veckan innan för avhämtning söndagen innan veckans start. Avhämtning sker på Stockholmsvägen 15 i Gamla Bålsta.

Vi erbjuder utkörning på måndagar inom Bålsta tätort, kostnadsfritt vid beställning av 5 eller mer kylda och/eller frysta matlådor.


Veckans matkasse

Från 65:-/portion

Vår veckokasse består av 3 eller 4 olika maträtter. Vi tillagar det som tar lite längre tid att göra och du kompletterar själv med det som du tycker passar till maträtten (t.ex. ris, potatis, pasta, bulgur m.m.) Varje maträtt består av en låda innehållande 2 portioner.

Matkasse för 2 personer (4 rätter)
65:-/portion = 520:-
Matkasse för 2 personer (3 rätter)
69:-/portion = 414:-

Meny vecka 5 (hämtas söndag 26/1)

Förbeställ senast torsdag 23/1 kl. 23:59 för avhämtning söndag 12/1.

Kylda matlådor
79:-/st
  • Skomakarlåda
  • Chili con carne med ris
  • Kyckling och rotfruktsfrestelse
  • Spättarullader med sandefjordssås och duschessepotatis
  • Pastagratäng med grönsaker och mozzarella
Matkasse för 2 personer (4 rätter)
520:-
  • Skomakarlåda
  • Chili con carne
  • Kyckling och rotfruktsfrestelse
  • Spättarullader med sandefjordssås
Matkasse för 2 personer (3 rätter)
414:-
  • Skomakarlåda
  • Chili con carne
  • Kyckling och rotfruktsfrestelse

Kommande veckor

Vecka 2
  • Biffstroganoff med ris
  • Köttbullar med västerbottenost, löksky och potatismos
  • Kyckling curry med ris (kokosmjölk)
  • Lax- och räkfärserad havskatt med citronsås och kokt potatis
  • Tortellini med ricotta och spenat i tomatsås
Vecka 3
  • Helstekt fläskkarré med äppelsås och potatisklyftor
  • Korvstroganoff med ris
  • Köttfärsfylld cannelloni med ostsås
  • Coq au vin blanc med lök, morötter, serveras med ugnsbakade potatishalvor
  • Vegetarisk moussaka med potatis och aubergine
Vecka 4
  • Högrevsgryta med syrad grädde, sambal och ris
  • Ost och chiligratinerad falukorv med rostad blomkål och tagliatelle
  • Citron- och yoghurt kyckling med raita (tomat, gurka, mango, yoghurt) serveras med couscous
  • Medelhavsgratinerad sejfilé med kokt potatis
  • Fetaost gratinerad sojafärsfylld zucchini med bulgur
Vecka 5
  • Skomakarlåda
  • Chili con carne med ris
  • Kyckling och rotfruktsfrestelse
  • Spättarullader med sandefjordssås och duschessepotatis
  • Pastagratäng med grönsaker och mozzarella
Vecka 6
  • Fläskfilé med rödvinssås och potatisgratäng
  • Baconlindade färsbiffar med rosépepparsås och rostad kulpotatis
  • Kyckling Tikka Masala och basmatiris
  • Kålpudding med gräddsås
  • Pasta med krämig sås av svamp och parmesan
Vecka 7
  • Boeuf Bourguignon med vildris
  • Köttbullar med gräddsås och potatismos
  • Kycklinggratäng á la flygande Jakob med ris
  • Panerad fisk med curryremoulad och kokt potatis
  • Spaghetti bolognese
Vecka 8
  • Porterstek med vinbärssås och potatis
  • Falukorv i äppel-currysås med ris
  • Kycklinggryta Marengo
  • Laxfrästelse
  • Vegostroganoff (Oumph) med ris
Vecka 9
  • Kalvfärsbiffar med gräddsås och pressgurka
  • Helstekt kotlettrad med pepparsås och potatisbakelse
  • Kycklinggratäng med soltorkade tomater
  • Saffransdoftande fisk- och skaldjursgryta
  • Vegetarisk Gulasch (sojafärs)
Vecka 10
  • Fläskfilé i sötsursås med basmatiris
  • Kycklingfrikadeller i tomatsås med risoni (pasta)
  • Korv- och halloumigryta med potatisklyftor
  • Torsk Bordelaise med kall chilisås och kokt potatis
  • Pasta pesto med spenat, tomat och parmesan

Med reservation för ändringar.