Bufféer
Bufféer är ett bra alternativ med variation på maträtter till dina gäster som också skapar ett tillfälle för dem att umgås och mingla när de plockar sin mat.
Vid beställning av bufféer är minst antal 10 portioner. Är ni färre kontakta oss för förslag.
Vid egna önskemål, kontakta oss så hjälper vi till med det.
L
= Innehåller laktos
G
= Innehåller gluten
LG
= Innehåller laktos & gluten
Klassisk buffé
365:-/pers
- Inlagd sill, rödlök, gräslök, gräddfil, kokt potatis
- Ägghalva med majonnäs och rom
- Gravad lax med hovmästarsås
- Västerbottenpaj LG
- Kycklingspett
- Skaldjurssallad (räkor/kräftor)
- Räkor, kräftor, tomat, paprika, gurka, majs, sallad, rhode island dresing.
- Rostbiff
- Klassisk potatissallad
- Mixsallad
- 2 sorters ost, vindruvor, fikonmarmelad L
- Smör och bröd G
- Tiramisu med rabarber & jordgubbar LG
Medelhavsbuffé
265:-/pers
- Apelsinmarinerad kycklingfilé med limekräm
- Rostade rotfrukter
- Ceviche med räkor, avokado, mango och chili
- Tomat- och mozzarellasallad L
- Lufttorkad skinka med melonsallad (fetaost) L
- Marinerade oliver
- Bröd och smör G
Skafferi Mazarins Favoritbuffé
425:-/pers
- Ceviche med räkor, mango, avokado och chili
- Dubbelmarinerad fläskfilé (serveras kall) med äppeltzatziki
- Squashplättar (fetaost) LG
- Kycklingspett
- Sallad med melon, jordgubbar, vindruvor, mixsallad och balsamico-glaze
- Potatissallad med paprika, sockerärtor, lök och dijonvinägrett
- Börek med fetaost och persilja LG
- Aubergineröra
- Vinbladsdolmar
- Tabbouleh G
- Hummus
- Tzatziki
- Oliver
- Bröd och smör G
Mingel-Tapas-Studentbuffé
265:-/pers
- Skagen på rågbröd G
- Kycklingspett
- Mini västerbottenpaj LG
- Tunnbrödsroulad med kallrökt lax och pepparrotscreme LG
- Spett med lufttorkad skinka, melon och mozzarella L
- Brieost och oliv L
- Marinerade kronärtskockor
- Vinbladsdolmar
- Crostini med tapenade G
- Vitchokladpannacotta med jordgubbar L
- Brownie med vaniljgrädde LG
Vegetarisk buffé
295:-/pers
Minsta antal 6 portioner i samband med komplettering till annan buffé.
- Broccolipaj med fetaost LG
- Tomat- och mozzarellasallad L
- Rostade rotfrukter
- Rödbetor med chèvre och balsamico L
- Ugnsbakad fänkål med ruccola
- Mixsallad
- Bröd och smör G
Vegansk buffé
295:-/pers
Minsta antal 6 portioner i samband med komplettering till annan buffé.
- Blomkålstabbouleh med mynta, persilja, tomat och lök
- Bönsallad (bönor, purjolök, soltorkade tomater, olivolja, vinäger)
- Rostade rödbetor med kapris, rödlök och örter
- Kikärtsbollar med vegansk vitlöksmajonnäs
- Vinbladsdolmar
- Mixsallad
- Bröd och rödbetshummus G